Schrijf je in voor denieuwsbrief!
  • Als eerste op de hoogte van aanbiedingen
  • De laatste musthaves, modetrends en topmerken
  • Stijltips van onze modeexperts
Privacy statement
X

Trends & modeadviezen


walk right in

De herfst is al lang en breed begonnen en wie in de verte kijkt kan zelfs de winter al bijna zien. Maar wat zie je als je een blik naar beneden werpt? Zijn je schoenen ook al klaar voor een koud en nat seizoen?
Lees verder

Step by step

De dagen worden stapje voor stapje korter en kouder – met de Indian Summer van volgende week als uitzondering op de regel – en dat betekent maar één ding: level up your shoe game!
Lees verder

Layering time heren

Het grijze gebied tussen zomer en winter brengt elk jaar opnieuw een outfitdilemma met zich mee: te warm voor een jas, te koud voor een T-shirt. Gelukkig biedt een simpele truc heel eenvoudig én stijlvol soelaas: laagjes! Met een tof spijkerjack, stoer overshirt of een fijngebreide trui – allemaal over elkaar, óók goed! – verschijn je warm en waanzinnig goed aan de start van het laagseizoen.
Lees verder

Layering time

Terwijl we duimen voor een heerlijke Indian Summer vol oktoberzon en blote benen, maken we ons met een extra laagje ook alvast voorzichtig klaar voor het najaar.
Lees verder

15 tips om jouw outfit langer mooi te houden

Zodra je iets moois hebt gekocht, wil je dit zo lang mogelijk kunnen dragen en het mooi houden. Hoe zorg je hiervoor? Wij geven je 15 tips om nog meer uit jouw nieuwe items te halen en daarmee gelijk bij te dragen aan een duurzamere wereld (win win!). Van wastips tot droog- en bleekadvies met deze tips blijf jij zo lang mogelijk van je nieuwe aankopen genieten. Fijn!
Lees verder

Welkom op onze website! Om je de beste gebruikservaring te bieden, werken wij met cookies. Je kunt je voorkeuren hieromtrent wijzigen via instellingen. Door gebruik te blijven maken van onze website, ga je akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk ons cookiebeleid en onze privacy statement voor meer inhoudelijke informatie.